John Tumulero

John Tumulero

Mijn naam is John Tumulero. Ik ben de oprichter van yogaopleidingen Tsondru. Ik geef al 20 jaar yogales en ben op vele vlakken geschoold hierin. Naast mijn scholingen in de Hatha-yoga, zwangerschapsyoga en meditatie, ben ik ook natuurgeneeskundig therapeut, Shiatsutherapeut en mindfullness based cognitive therapy trainer.

Over ons

 

Ik ben ook ruim geschoold in de medische basisvakken anatomie, fysiologie en pathologie. Ik ben lid van meerdere beroepsverenigingen, waaronder de Vereniging Yogadocenten Nederland. Als natuurgeneeskundige ben ik lid van CAT.


Al jaren leefde bij mij het gevoel dat ik mij wilde gaan inzetten voor een erkende opleiding tot yogaleraar in Limburg. Maar ook had ik dat knagende gevoel van onzekerheid. Na een lange tijd onderzoek te hebben gedaan en bij veel vrienden en collega’s advies te hebben ingewonnen, ben ik overstag gegaan. Nu wordt ik gesteund door een geweldig team van yogadocenten, een psychologe en diverse therapeuten. Zo is er een mooie brede opleiding ontstaan, gedragen door mensen waar ik stuk voor stuk trots op ben.
In 2011, wou ik van start gaan met de yogaopleiding.

De aanvraag voor het erkenningstraject was gedaan bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Helaas gooide een ernstig ongeluk roet in het eten. Daarom is in verband met revalidatie en dergelijke de start van de opleiding pas gemaakt in 2013. Tot mijn grote spijt moest ik een enthousiaste groep mensen mededelen dat de opleiding niet van start kon gaan. Maar nu kan ik zeggen dat ik reeds een behoorlijk aantal docenten in opleiding heb die zeer veelbelovend zijn en waar ik met heel mijn hart trots op ben.C