Erkend yogadocent worden?

 

Be yourself… Just be!

Je doet aan yoga en merkt dat je steeds lekkerder in je vel zit.  Je staat meer en meer in je kracht. Wat jou bezighoudt: bewust leven!

Misschien vind je dit al voldoende reden om je verder te verdiepen in yoga, door middel van een goede opleiding. Of misschien wil je al die goede yoga-ervaringen delen met anderen. Dan kun je zelf yogales gaan geven. Misschien wil je dat in een bepaalde stijl. Of voor een bepaalde groep mensen (bijv. kinderen, zwangeren, ouderen).  

Hoe wordt je een inspirerende yogadocent?

We willen dat je gaat stralen vanuit jouw eigenheid. Het is juist deze eigenheid die de bij Yoga Roots Parkstad opgeleide docent zo uniek maakt. Wel krijg je stevige handvatten om les te kunnen geven. De opleiding Yoga Roots Parkstad leidt je op om veilig en afwisselend yogales te geven. Je voelt je zeker in het geven van yogales, omdat je weet wat je doet.

Modules 

De opleiding bestaat uit modules, die ook afzonderlijk te volgen zijn (bijvoorbeeld als aanvulling op een andere vooropleiding): Verantwoord en Afwisselend Doceren, Anatomie en Fysiologie, Filosofie, Psychologie, Meditatie, Zachte LesstijlenVoeding & Ayurveda, Pranayama, de Zonnegroet en Specialiseren. We vullen onze opleiding continu aan met nieuwe ontwikkelingen uit de vakgebieden.

Internationale erkenning

Meer weten over de voordelen van erkenning? https://opleidingyogadocent.nl/voordelen-erkenning/